Logo PARSTA

Šola za starše na Škofijski klasični gimnaziji 2011/2012

 

Nekaj izjav: 

 

ON: Meni je bilo všeč, da sta povedla stvari iz realnega življenja, da ni bilo zgolj neke visoke teorije in vse v vato zavito. Ter to, da sta nam kljub temu, da sta svetovalca, dala videti, da imata enake probleme in izzive kot mi vsi. Dobil sem vtis, sporočilo, da so vsi problemi, vse težave rešljivi, če se partnerja na tej poti podpirata.

 

ONA:Hvaležna sem možu, ki me je pripeljal. Začutila sem iskrenost in odprtost tako vaju kot cele skupine. Zanimivo se mi je zdelo, kako prihajata iz različnih družin, kako sta v vajin odnos stopila s polnimi nahrbtniki, ki jih počasi praznita. In tudi midva imava zelo različne nahrbtnike, različne karakterje in v odnosu se zelo brusiva: sama med sabo in skupaj z najinimi 3 najstniki.

 

ON:V tem mozaiku stvari, je bilo mnogo vsega, kar bo zgled meni, ženi in moji družini. Dobra energija, priprave, vodenje, izpostavljena vloga skupine, primeri. To, kako se poslušamo, slišimo in kako smo razumljeni.

 

ONA:Veselim se vsakega srečanja, ker vse, kar dobim še toplo skuham in preverim ali deluje. In velikokrat zares deluje!

 

 

ON: Prišel sem kot bi z neba padel. Teme so mi bile zelo dobre in hitro sem se navadil na skupino. Delavnice so mi koristile tako v partnerstvu, starševstvu kot tudi pri službenih obveznostih. Morda sem celo več kot za partnerstvo in starševstvo pridobil zase in vsekakor so mi delavnice dale misliti o samem sebi. Začel sem razmišljati o sebi za nazaj, kaj je bilo dobro in kaj ne. Določene stvari sem že začel spreminjati, vendar se zavedam, da imam še ogromno dela pred seboj.

Facebook "odgovorno starsevstvo"

PARSTA, svetovanje, izobraževanje, raziskava odnosov 

 dr. Tadeja Milivojevič Nemanič, E: tadeja.mn@parsta.si, M: 031/699 199