Logo PARSTA

Šola za starše na OŠ Ivana Tavčarja, Gorenja vas 2015/2016

Nekaj izjav:

 

ON: Zvedel sem kar nekaj stvari o svoji ženi, ki mi jih doma ne pove J.

 

ON: Pomembno mi je, da se takih srečanj udeležim, saj se mi marsikdaj nakaže možna pot za kakega od mojih problemov. Ko se mi kaj vsaj delno razjasni.

 

ONA: Zame je bilo to prvo tako izobraževanje. In hvaležna sem, da sem prišla, saj je bilo sproščeno in poučno. Verjamem, da bom šla še na kakšno podobno srečanje.

 

ONA: Hvala za vsa 3 srečanja in predavanje. Žal mi je, ker zaradi varovanja še malih otrok mož ni mogel obiskovati Šole za starše, vendar mu skušam predati večino stvari, za katere menim, da so za naju pomembne. Včasih mi potem mož doma reče, pa a ti nisem tega že sam 100x povedal? Mi je, vendar ga očitno nisem slišala in sedaj ga prosim, da me na nekatere stvari spomni, kajti ko me odnese, včasih ne vidim ničesar več.

 

ON: Na kratko: ker se me je dotaknilo, je vzeti si več časa in se pogovarjati in se slišati.

 

ONA: Zavedam se, da sem zelo ujeta v vzorcu, ki sem ga dobila od svojih staršev: delo, delo, delo. In pogosto delo žal vse zasenči: tudi odnos in družino, ki potem padeta na zadnje mesto. In za to mi je žal.

 

ON: Srečanja so zelo dobrodošla in če bi bila še bolj na dolgi rok, bi bilo še bolje. Vse teme so mi bile všeč. Prav poudaril pa bi rad, da me je presenetilo, da je skupina bila tako varna, da smo lahko razmeroma veliko podelili o sebi. Kajti živimo v majhni skupnosti, kjer se med sabo praktično vsi poznamo. 

Facebook "odgovorno starsevstvo"

PARSTA, svetovanje, izobraževanje, raziskava odnosov 

 dr. Tadeja Milivojevič Nemanič, E: tadeja.mn@parsta.si, M: 031/699 199