Logo PARSTA

Smart Grown Ups 2013/2014

Nekaj izjav:

 

ONA: Všeč mi je bilo vajino naravno podajanje novega znanja. Imeli smo dobro razmerje teorije, primerov, pogovorov in izpolnjevanja nalog, dialogov.

 

ONA: Najbolj mi je všeč, da teorijo podkrepimo s primeri, ker si je včasih teorijo težko predstavljati in včasih zgolj s teorijo nimaš kaj narediti. Z vajino interpretacijo, kljub temu, da to ni napotek ali nasvet, pa dobim občutek, kaj s tem početi.

 

ON: Odhajam optimistično, ker sem na teh delavnicah dobil potrditev, da tako kot delam, je o.k., hkrati pa sem dobil nekaj napotkov in pogledov, da je treba vlagati vase in da je starševstvo povezano z osebno rastjo. Hvaležen sem obema voditeljicama za posredovana znanja.

 

ONA: Ful mi je všeč, ker je interaktivno, ker lahko vprašaš, ko se ti kaj utrne. Vajini primeri so mi bili zelo všeč. Všeč mi je bilo, da smo združili predavanje in delavnico. Sta izredni prenašalki znanja, ki znata ustvariti varno okolje za delo, da greš tako globoko, kot tisti trenutek pač lahko greš. To bi moralo biti obvezno za vse starše in partnerje.

 

ONA: Nabor tem mi je bil vrhunski in vsakič, ko smo začeli predavanje, sem padla notri. Najbolje mi je bilo, ker to pelje v komunikacijo med partnerjema. In to je temelj vsega. Zelo sem ozavestila, da je samo biti mama premalo. In opazim, kakšna je razlika med našim prvim srečanjem in zadnjim, ker smo se vsi povezali in nabildali s tem, da smo dobri in da lahko gradimo naprej.

 

ON: Zelo zanimive vsebine. Všeč mi je jasno podajanje informaciji, umirjeno, razumljivo. Všeč mi je, da lahko vmes vprašaš, všeč mi je podajanje lastnih izkušenj pa tudi ko smo zajadrali v kratke individualne obravnave. Tehnična plat: vredno bi bilo malo razmisliti, ali bi vključile več tehnike. Obseg skupine se mi zdi idealen.

Facebook "odgovorno starsevstvo"

PARSTA, svetovanje, izobraževanje, raziskava odnosov 

 dr. Tadeja Milivojevič Nemanič, E: tadeja.mn@parsta.si, M: 031/699 199